diner

17.00 - 21.00 uur​

voorgerechten

brood van bakkerij smits | kruidenboter | twee dips 7,5 (vegetarisch)

tomatensoep | room | verse basilicum (vegetarisch)

uiensoep | gegratineerd met kaascrouton 7

seizoenssoep | wisselende soep | de bediening vertelt u hier graag meer over 7

soft shell taco | bloemkool | zoete aardappel | zwarte bonen | avocado-limoendressing 10 (vegetarisch)

bruschetta | gepofte bieten | geitenkaasmousse | peer | balsamico 11 (vegetarisch)

kabeljauwfilet | prei | kerrie | gemarineerde bundelzwam 13

huisgerookte forel | aardappelsalade | artisjok | granny smith 12

eendenborstfilet | bitterbal van eend | zuurkool | pompoen | portjus 14

carpaccio van het hereford rund | truffelmayonaise | pijnboompitjes | parmezaanse kaas | rucola 14

hoofdgerechten

geserveerd met een salade met no waste croutons

pastrami van knolselderij | rode kool | amandel | vinaigrette van paddenstoelen | aardappelgratin 21 (vegetarisch)

cannelloni | pompoen | ricotta | spinazie | bechamel | rucola 19  (vegetarisch)

vis van het moment | bijpassend garnituur 25,5

zalmfilet | sesam | udon noedels | teriyaki | paksoi | atjar ketimoen 24,5

rundvlees gestoofd in hertog jan grand prestige | zuurkool | geroosterde winterpeen | oerfriet 23

twee saté spiezen | gemarineerde varkenshaas | pindasaus | coleslaw | kroepoek | oerfriet 22

rouleaux van kip met een farce van paddenstoelen | aardappelgratin | groentegarnituur | portjus 23

mixed grill van het varken | buikspek | koontje met jus | varkenshaas | aardappelgratin | groentegarnituur 24

biefstuk 200 gram van het belgisch witblauw rund | mais | aardappelgratin | groentegarnituur | pepersaus of kruidenboter 25,5

ribeye 250 gram van het hereford rund | mais | aardappelgratin | groentegarnituur | pepersaus of kruidenboter 28,5

bijgerechten

oerfriet | mayonaise 4,5
zoete aardappelfriet | jalapeñodip 5,5

enthousiast geworden? deel het dan!