diner

17.00 - 21.00 uur​

voorgerechten

brood van bakkerij smits | kruidenboter | twee dips 6 (vegetarisch)

tomatensoep | room | verse basilicum 6 (vegetarisch)

uiensoep | gegratineerd met kaascrouton 6

seizoenssoep | wisselende soep | de bediening vertelt u hier graag meer over 6,5

burrata | gemarineerde tomaatjes | spinazie-walnootpesto 10 (vegetarisch)

twee bruschetta’s | erwt-munt-pecorino | peterseliehummus-gegrilde groene asperge 10 (vegetarisch)

gegrilde zeebaars | linzensalade | granaatappel 13

rilette van boerderijeend | huisgerookte eendenborstfilet | toast s 13

buikspek | gamba’s | misodressing | microsolade 14

carpaccio | truffelmayonaise | pijnboompitjes | parmezaanse kaas | rucola 14

hoofdgerechten

geserveerd met een salade met no waste croutons

gnocchi | tomaatjes | erwten | sjalot | knoflook | parmezaanse kaas 20 (vegetarisch)

vegan tikka masala | zoete aardaardappel | groenten | amandel | basmatirijst | pappadum 21  (vegetarisch)

vis van het moment | bijpassend garnituur 25

dorade papillote | citroen | venkel | prei | couscous | langoustinesaus 24

hamburger | 100 % rundvlees burger | brioche bun | cheddar | bacon | sla | tomaat | augurk | jalapeñomayo | coleslaw | oerfriet 17,5

twee saté spiezen |
gemarineerde varkenshaas |
pindasaus | coleslaw | kroepoek | oerfriet 21

porchetta “italiaanse buikspek rollade” | calvadossaus | mais | aardappelgratin | groentegarnituur 23

eendenborstfilet | rosé gebraden | portjus | mais | aardappelgratin | groentegarnituur 25

biefstuk 200 gram van de grill | mais | aardappelgratin | groentegarnituur | pepersaus of kruidenboter 24,5

ribeye 300 gram van de grill | mais | aardappelgratin | groentegarnituur | pepersaus of kruidenboter 28

bijgerechten

oerfriet | mayonaise 4,5
zoete aardappelfriet | jalapeñodip 5,5

enthousiast geworden? deel het dan!