diner

17.00 - 21.00 uur​

voorgerechten

brood | kruidenboter | 2 dips  5

tomatensoep | room | verse basilicum 5,5

uiensoep | gegratineerd met kaascrouton 5,5

seizoenssoep 6

couscoussalade | gegrilde halloumi |
gedroogde tomaat | granaatappel | avocadocrème 10 (vegetarisch)

crostini | gemarineerde tomaat | hummus van witte bonen en peterselie | gegrilde groene asperge | radijs 10 (vegetarisch)

warm gerookte zalm | gamba’s in tempura | gerookte paling van passie voor vis | komkommer | radijs | sla | yoghurt-mieriksworteldressing 12

slaatje | gekonfijte eend | groene appel | rosevalaardappel | augurk | erwt | wortel | mierikswortel 11

carpaccio | truffelmayonaise | pijnboompitjes | rucola | parmezaanse kaas 12

steak tartaar | piccalilly | ei | rode ui |little gem sla  13

hoofdgerechten

geserveerd met salade

gnocchi | tomaatjes | erwt | knoflook | sjalot | parmezaanse kaas | pijnboompitjes 17,5 (vegetarisch)

bloemkool gegrild met ras el hanout | bloemkoolcrème | rode linzen | tomaat 18  (vegetarisch)

vis van het moment 22

zeebaarsfilet | venkelrisotto | bospeen | courgette | tomaat-peterselievinaigrette 21

hamburger 100 % rundvlees | brioche bun | tomaat | sla | augurk | bacon | cheddar | burgersaus | friet 15

saté van varkenshaas met pindasaus | coleslaw | kroepoek | friet 19

porchetta (buikspekrollade met italiaanse
kruiden en pijnboompitten) | calvadossaus | hasselback aardappel | witlof |
pastinaakpuree | mais 20

steaks van de grill

kogelbief 200 gr | simmentaler |
duitsland | gras gevoerd 21

bavette 250 gr | black angus |
uruguay | graan gevoerd 24

ribeye 300 gr | friesländer |
scandinavië | gras gevoerd 25

geserveerd met hasselback aardappel | witlof | pastinaakpuree | mais

met keuze uit groene-pepersaus | rode-wijn sjalottenjus | kruidenboter

bijgerechten

oerfriet | mayonaise 3,5
zoete aardappelfriet | jalapeñodip 4,5

tomatensalade | kappertjes | rode ui | balsamico 4,5
coleslaw 3,5

enthousiast geworden? deel het dan!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin