diner

17.00 - 21.00 uur​

voorgerechten

brood van bakkerij smits | kruidenboter | twee dips 7,5 (vegetarisch)

tomatensoep | room | verse basilicum (vegetarisch)

uiensoep | gegratineerd met kaascrouton 7

seizoenssoep | wisselende soep | de bediening vertelt u hier graag meer over 7

tostada | gefrituurde bloemkool | guacamole | zoetzure rode kool 10 (vegetarisch)

burrata | coeur de boeuf tomaat | gemarineerde tomaatjes | pesto van spinazie en walnoot 11 (vegetarisch)

tonijn in een korstje van sesam | sushirijst | radijs | sojadressing 14

gamba’s | knoflookolie | crispy chili | gegrild brood 11,5

steak tartaar | sorbet van amsterdamse ui | aardappelkaantjes 14

carpaccio van het hereford rund | truffelmayonaise | pijnboompitjes | parmezaanse kaas | rucola 14,5

hoofdgerechten

geserveerd met een salade met no waste croutons

spaghetti verde | courgettesaus | groene groenten | parmezaanse kaas 20 (vegetarisch)

bloemkoolsteak | garam masala | crispy chili olie | parelgort | paprikasaus 21  (vegetarisch)

vis van het moment | bijpassend garnituur 25,5

zeebaarsfilet | vinaigrette met tomaat en dragon | couscous 26,5

hamburger 200 gr rundvlees | brioche bun | sla | tomaat | augurk | cheddar | bacon | jalapeñomayo | oerfriet 19

twee saté spiezen | gemarineerde varkenshaas | pindasaus | coleslaw | kroepoek | oerfriet 22

marokkaanse kip tajine | munt-yoghurtdressing | couscous 23

biefstuk 200 gram van het
belgisch witblauw rund | mais |
hasselback aardappel | groentegarnituur | pepersaus of kruidenboter 25,5

picanha van het hereford rund | mais | hasselback aardappel | groentegarnituur | pepersaus of kruidenboter 27,5

kalfsentrecote | kalfszwezerik | mais | hasselback aardappel | groentegarnituur | madeirasaus 32

bijgerechten

oerfriet | mayonaise 4,5
zoete aardappelfriet | jalapeñodip 5,5

enthousiast geworden? deel het dan!