Take Away

Bekijk hier onze afhaalmenu’s. Bestellen kan dagelijks vóór 18.00u via 077 397 1224 of via bestellingenblok10@gmail.com. Afhalen kan diezelfde dag tussen 17.00u en 20.00u.

Klik op onderstaande afbeeldingen om de menukaarten te bekijken.

Blok 10 / Corona Maatregelen

Ivm Corona is het binnen uitsluitend mogelijk om te dineren / borrelen na een reservering. Onze medewerkers begeleiden u ten alle tijden naar uw tafel, u mag niet zomaar ergens plaatsnemen. Alle tafels zijn ruim opgesteld en daar waar de ruimte wat beperkter is zijn schermen geplaatst.
Ons luchtbehandelingssysteem zorgt continue voor de aanvoer van verse lucht en de afvoer van de “oude”. Hierdoor kunt u onbezorgd plaatsnemen binnen voor een lunch, diner of drankje. U bent van harte welkom…

Collega’s gezocht!

Collega’s gezocht!

  •  Bediening (m/v)
  •  Afwasser (m/v)

Yes, 1 juni mogen we weer open!

Daarom zijn wij op zoek naar leuke collega’s om ons team te versterken.

  • Bediening
    Ben jij die flexibele enthousiasteling met gevoel voor horeca, die de gasten graag in de watten legt én wil jij werken op hét horecaplein van Horst aan de Maas? Dan zoeken wij jou!
  • Afwas
    Wil jij ervoor zorgen dat je onmisbaar bent in ons restaurant en voor de keuken, zodat de gasten weer kunnen eten van glanzende borden? Reageer dan snel en wie weet ben jij dadelijk de onmisbare schakel van ons team!

Spreekt één van bovenstaande je aan en herken je jezelf hierin, neem dan snel contact op via 077 397 1224 of mail naar chris.blok10horst@gmail.com.

Untappd

Vanwege een behoorlijke uitbreiding van onze bieren,
24 verschillende op tap en 180 op fles, hebben we ons aangesloten bij UNTAPPD.
www.untappd.com
Hierop kun je kijken welke bieren we op dat moment bij blok 10 schenken. Je kunt
je ook aanmelden (gratis) en dan kun je actief deelnemen. De site wijst zicht vanzelf…