Spaarpas

Kom je regelmatig bij blok 10 te Horst? Met de blok 10 spaarpas kun je punten sparen voor extra voordeel & leuke verrassingen. Een exclusief voordeel voor jou als vaste gast!

Je spaart punten bij eten en drinken bij blok 10 bij betaling na bezoek.
Je kunt ook nog extra punten sparen door: likes op facebook / delen van berichten en/of evenementen. (5 extra punten)

Uitgezonderd zijn:

Horecamunten
Kadobonnen
Uitgaansavonden (live muziek)
Carnaval
Op maat gemaakte offertes (bruiloften etc.)

Gesplitste rekeningen en gesplitste spaarpunten kan alleen als de drukte dit toelaat. 
Dit beslist altijd de bediening!
 Indien dit niet lukt vanwege drukte: per tafel 1 rekening en 1 persoon kan spaarpunten bij laten schrijven.

Per besteedde euro ontvang je 1 punt. (punten sparen kan per keer vanaf 5 punten / dus minimale besteding = € 5,00)
100 punten is 5 euro waard.

Heb je een saldo van 100 punten bereikt, dan kun je je punten gaan verzilveren. Je kunt kiezen uit een kadobon van 5 euro of een korting van 5 euro op je volgende besteding. Je kunt ook doorsparen en gespaarde punten gebruiken voor speciale acties bijv. kortingen op entree bij live muziek, speciale aanbiedingen etc. Houdt de acties dus goed in de gaten…

Elke spaarpas heeft een unieke barcode. Via de site kun je altijd bijhouden hoeveel tegoed je nog op je spaarpas hebt staan. Je kunt bij het aanvragen van de spaarpas kiezen uit: spaarpas ter grootte van bankpas of een mobiele app. Beiden werken hetzelfde.

Login om je actuele spaarpunten te bekijken

Voorwaarden blok 10 Spaarpas

Door het in gebruik nemen van uw blok 10 spaarpas verklaart u kennis genomen te hebben van onze algemene voorwaarden en hiermee accoord te gaan.

Gebruik blok 10 Spaarpas:

Je kunt sparen bij blok 10 voor punten. Na het nuttigen van spijs en/of drank laat je de spaarpas/app scannen bij het afrekenen. De punten worden op dat moment toegekend. De blok 10 spaarpas blijft ten alle tijden eigendom van blok 10, de spaarpas is geen betaalmiddel.

Punten sparen:


Punten worden bijgeschreven na betaling van genuttigde consumpties. Uitgezonderd hiervan zijn: Horster Horeca munten – uitgaansavonden (al dan niet met live muziek) – Carnaval – op maat gemaakte offertes (bruiloft / bedrijfsfeest etc). Er kunnen ook extra punten worden gespaard door likes op facebook en het delen van berichten/evenementen (5 punten)
Indien de drukte het toelaat en tafels rekeningen gesplitst willen afrekenen kunnen punten gesplitst op pasjes worden toegekend. Dit beslist altijd de bediening!
Indien dit niet mogelijk is vanwege drukte: per tafel 1 rekening en 1 persoon kan spaarpunten bij laten schrijven.

Waarde van de punten:


Per bestede euro ontvangt je 1 punt. 100 punten is 5 euro waard. Bijschrijven van punten kan vanaf 5 punten (dus bij een minimale besteding van € 5,00) Heb je een saldo van 100 punten of meer bereikt, dan kun je punten gaan verzilveren. Je kunt kiezen uit een kadobon van 5 euro, of een korting van 5 euro op je volgende bestelling. Je kunt ook doorsparen en gespaarde punten gebruiken voor speciale acties bijv. kortingen op entree bij live muziek of exclusieve aanbiedingen van drankjes of gerechten tijdens bepaalde periodes. (punten worden NIET toegekend aan actieartikelen) Houdt de acties dus goed in de gaten via facebook of de site. Kijk voor het maandoverzicht op onze site.

Inschrijving:


Gasten kunnen een spaarpas aanvragen waarmee deelgenomen kan worden aan het spaarprogramma. Wij vragen u een aantal gegevens in te vullen en koppelen zo uw gegevens aan de de unieke barcode van de spaarpas/app.

Verlies, diefstal of beschadiging:


In geval van verlies, diefstal of beschadiging kunt u een nieuwe spaarpas aanvragen. Wij zullen de oude pas blokkeren en het tegoed overzetten op de nieuwe pas.

Redenen om een spaarpas van blok 10 aan te vragen:

  • Voor elke euro die je besteedt ontvang je 1 spaarpunt (bijschrijving vanaf 5 punten) /100 punten is 5 euro waard.
  • Uitnodigingen voor spaarpas houders / vip avonden
  • Nieuwsbrief met leuke acties en nieuwtjes
  • Verrassing op je verjaardag
  • Exclusieve voordelen gedurende het jaar