Restaurant

Happen bij blok 10

Blok 10 is dagelijks geopend vanaf 11.30 uur.
(Op woensdag zijn wij in corona tijd extra geopend van 16.00 / 22.00 uur, uitsluitend voor Borrel en Hapjes, geen Diner!!)
Dit betekent dat je bij ons kunt lunchen en dineren!
Dit alles in combinatie met uitgaan in het weekend.
Je hoeft de deur dus niet meer uit!

Wij beschikken over een Terras met ruim 150 zitplaatsen waar U heerlijk kunt genieten van een Hapje en een Drankje, we hebben 24 Bieren en Speciaalbieren op tap, tevens hebben we nog 160 speciaalbieren op fles en uiteraard ook een Lunch/Diner/Borrelkaart. U vindt ons assortiment op
www.untappd.com / een site voor cafes met veel verschillende bieren waar u actief aan deel kunt nemen! (gratis)

Corona maatregelen

In verband met de Corona maatregelen hebben wij onze voorzorgsmaatregelen genomen. Gasten mogen binnen uitsluitend plaatsnemen na reservering, en nadat ze door een medewerker van Blok 10 naar tafel worden begeleid. U mag dus NIET zomaar ergens gaan zitten.
De tafels zijn allen ruim opgesteld, daar waar de ruimte tussen de tafels kleiner is, zijn er schermen geplaatst. De maatregelen van het RIVM worden ten alle tijden opgevolgd! Bij blok 10 beschikken we over een luchtbehandelingssysteem. Er wordt constant frisse lucht de zaak ingeblazen en ook weer verwijderd. Dit zorgt voor een “gezonde”lucht!
Dit alles zorgt ervoor dat u veilig bij ons kunt komen eten of een drankje kunt komen drinken, u bent meer dan welkom.

Menukaart

Vanaf 12 uur is de keuken geopend voor lunch tot 14.30 uur en daarna voor diner van 17.00 tot 21.30 uur. U kunt bij ons dus terecht voor een hapje en een drankje. We voeren een uitgebreide menukaart. Op de kaart staan diverse voorgerechten, hoofdgerechten en een aparte dessertkaart. Onze menukaart kunt u on line bekijken.